service details

service

Beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's zijn er vele soorten en maten maar welke camera geeft het effect dat u verwacht? Wij zien vaak dat mensen een goedkope analoge beveiligingset kopen waarvan ze verwachten dat deze haarscherp beeld geven. Om dit effect te voorkomen leveren wij enkel professionele beveiligingscamera's die minimaal HD beeld geven. Voordat wij een camera bij u installeren komen wij langs om te kijken welke camera het meest geschikt is voor uw situatie.

Naast de kwaliteit van de camera's zijn er ook veel verschillende soorten camera's denk hierbij aan een bullet camera, een dome camera, een turret een 360 graden camera, een PTZ camera maar ook een kenteken camera. In veel gevallen biedt een turret of een bullet camera goede oplossing maar er zijn ook situaties waarbij de vraag naar andere camera's noodzakelijk zijn.

about service

Hikvision Partner

Met trots kunnen wij u melden dat wij officieel partner zijn van Hikvision. Dit betekent dat wij elke mogelijke camera kunnen leveren maar ook ondersteuning kunnen bieden bij vele Hikvision producten. Mocht u een speciaal verzoek hebben neem gerust contact met ons op en wij zullen samen met u kijken naar een geschikte oplossing.

Lenzen

Wanneer u besluit beveiligingscamera op te hangen die nu met veel dingen rekening te houden, één van deze dingen is de cameralens. Wij kunnen camera's leveren met lenzen variërend van 2,8 tot 50 mm, het is daarom belangrijk dat u weet welke lens geschikt is voor uw situatie. Wanneer u een camera boven de voordeur heeft hangen op ongeveer 3 m hoog en hoe erg is 5 a 6 meter lang dan dient u gebruik te maken van een 2,8 millimeterlens. Neem nu een boerderij waarbij de camera op dezelfde hoogte hangt maar het erf is 200 m dan kan het wenselijk zijn om een 20 mm lens te gebruiken omdat ik dan kan zien wat er over het erf rijdt.

about service

Megapixels

Nadat u de geschikte lens gekozen heeft zult u moeten nadenken over het aantal megapixels dat de camera heeft. Hoe meer pixels een camera heeft hoe gedetailleerder het beeld is. In de onderstaande afbeelding ziet u het verschil in megapixels. Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden leveren wij enkel 2 en meer pixel camera's. Ondanks dat twee megapixel erg weinig klinkt is dit al full HD en een 8 megapixel camera levert een 4K beeld.

Resolutie camera

Populaire camera's

Turret camera

De bullet camera is de meest traditionele camera die wij leveren. De camera wordt veel gebruikt in steden en rond bedrijfspanden. De camera is niet erg populair bij huiseigenaren omdat de camera niet het mooiste lijkt aan de gevel. Dankzij de grote behuizing kan deze camera goed worden ingezet in donkere omgevingen omdat deze camera in veel gevallen voorzien is van extra infraroodverlichting. Tevens biedt deze camera de mogelijkheid om mechanisch in te zoomen zodat objecten op grote afstand ook bekeken kunnen worden. Deze camera's zijn leverbaar in 4MP (HD-beeld) tot 8MP (4K-beeld) en afhankelijk van de hoogte en afstand kunnen wij deze camera leveren met een zoomlens tussen 2.8 -12mm & 8-32mm of een fixed 2.8mm, 4mm, 6mm, 8mm en 12mm lens.

Turret camera

De dome camera is een populaire camera omdat de lens wordt beschermd door een hufterproof behuizing. Deze camera wordt veel gebruikt in winkels en uitgaansgelegenheden maar hij wordt ook ingezet als straatbewaking. Deze camera's zijn leverbaar in 4MP (HD-beeld) tot 8MP (4K-beeld) en afhankelijk van de hoogte en afstand kunnen wij deze camera leveren met een 2.8mm, 4mm, 6mm, 8mm en 12mm lens.

Turret camera

Dit is een zeer populaire camera omdat deze een superscherp beeld levert. In tegenstelling tot de dome camera biedt deze camera ook 's nachts een helder beeld omdat de lens en de infraroodlamp van elkaar gescheiden zijn. Dankzij deze scheiding zult u nooit last hebben van de infraroodlamp dit is nog wel eens een probleem bij het dome camera wanneer deze buiten hangt. Deze camera's zijn leverbaar in 4MP (HD-beeld) tot 8MP (4K-beeld) en afhankelijk van de hoogte en afstand kunnen wij deze camera leveren met een 2.8mm, 4mm, 6mm, 8mm en 12mm lens.

Turret camera

De kentekencamera is ook een bullet camera maar deze is voorzien van extra technologie waardoor hij kentekenplaten kan herkennen en opslaan. Deze camera's zijn leverbaar in 2MP (HD-beeld) en afhankelijk van de hoogte en afstand kunnen wij deze camera leveren met een 2.8 - 12mm & 8 - 32mm lens. De camera is voorzien van vier krachtige infrarood lampen en de mogelijkheid om mechanisch in te zoomen. Om het mechanisch in te zoomen goed te laten werken heeft deze camera ook de mogelijkheid om zichzelf scherp te stellen.

Turret camera

In sommige situaties is inzoomen niet genoeg denk bijvoorbeeld festivals, luchthavens of andere drukke situaties waarbij u 360° zicht wilt hebben. In deze situatie is de Hikvision PTZ camera de ideale oplossing. Deze 2.5 Kilo wegende camera kan geleverd worden met een 2 megapixel of een 4 megapixel lens. Naast de hoge kwaliteitlens is het ook mogelijk om in te zoomen dankzij de zoomlens van 4,8 - 150mm.