service details

service

Opname apparatuur

Het hebben van camera's rond uw pand is in veel gevallen niet voldoende omdat u enkel live beelden kunt bekijken. Dit is natuurlijk niet wenselijk, wanneer u afwezig bent of 's nachts ligt te slapen wilt u dat de beelden worden opgenomen. U zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om een SD-kaart in uw camera te drukken wanneer dit mogelijk is maar deze zal snel vol zijn waardoor de kans groot is dat belangrijke beelden niet worden opgeslagen. De oplossing is een NVR (netwerk videorecorder).

U kunt uw beveiligingscamera's rechtstreeks aansloten op de NVR hierdoor ontstaat er een gesloten circuit. Dankzij dit gesloten circuit worden de camera's beter beschermd tegen hackers of indringers, ook kunt u door middel van de NVR uw camera's eenvoudig beheren vanaf een locatie. Een NVR kan geleverd worden met 4, 8, 16. Mocht u meer dan 16 camera's willen aansluiten dan kunnen wij u helpen door middel maatwerkoplossing. Alle NVR's worden geleverd inclusief één of meerdere harde schijven variërend van 1 tot 4TB per schijf zodat u langere tijd beelden kunt opslaan.

about service

DeepinMind NVR Series

Wanneer het gaat om videoanalyse lijkt een recorder die weloverwogen beslissingen neemt gebaseerd op de inhoud bijna onmogelijk. Met de DeepinMind NVR's wordt het onmogelijke mogelijk! Deze recorder is voorzien van zeer krachtige videoverwerkingsunits en toonaangevende Deep Learning-algortimen waardoor dit apparaat alle prestaties van zijn voorgangers overtreft. In tegenstelling tot zijn voorgangers zult u met deze recorder 90% minder valse alarmen krijgen en dankzij de Deep Learning-algortimen blijft de recorder zichzelf trainen waardoor u steeds minder valse alarmen zult krijgen. Wilt u meer weten over dit apparaat neem dan gerust contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk om in sommige camera's een SD kaart te plaatsen waarop u de beelden zou kunnen opslaan. Echter kunt u op een SD kaart maximaal één uit twee dagen aan beelden opslaan. Om deze reden raden wij aan om gebruik te maken van een NVR zodat u alle beelden veilig kunt stellen.
Wanneer u de recorder aansluit op het netwerk is het mogelijk om een IP-camera te koppelen aan de NVR. U dient er wel rekening mee te houden dat u een beperkt aantal camera's aan uw recorder kunt koppelen, dit heeft te maken met de rekenkracht van de recorder.
Nee dit hoeft niet, het is mogelijk om de camera's rechtstreeks op de recorder aan te sluiten en vervolgens de beelden te bekijken via een rechtstreeks aangesloten beeldscherm. Mocht u de beelden willen zien vanaf uw telefoon, tablet of computer dan zult u de recorder wel op uw netwerk moeten aansluiten.
Ja dit is mogelijk, wanneer u de juiste aanpassingen aan uw modem doet is het mogelijk om de beelden overal ter wereld in te zien. De NVR maakt gebruik van TCP poort 8000 wanneer u deze poort openzet kunt u de recorder bereiken en dus de beelden bekijken.
Dit is volledig afhankelijk van de instellingen en de grootte van de harde schijf. Een 8 pixelcamera die ingesteld is om continu op te nemen verbruikt ongeveer 98 GB aan schijfruimte per dag. Wanneer u een 1 terabyte harde schijf heeft kunt u ongeveer 10 dagen aan beeldmateriaal opslaan. In de meeste gevallen is het niet nodig om 24 uur per dag alle beelden op te slaan, het gebruiken van beweging dit hij zorgt ervoor dat enkel bewegingen opgenomen worden en de harde schijf niet onnodig vervuild raakt met niet veranderende beelden. Op deze manier is er in sommige gevallen mogelijk om beelden tot wel twee maanden op te slaan vanwege het verminderde schijfverbruik.