service details

service

Update service

Evenals een computer en telefoon dient uw beveiligingssysteem periodiek gecontroleerd te worden op updates. In tegenstelling tot een telefoon wordt een updates van uw beveiligingssysteem niet automatisch gedownload en geïnstalleerd, het uitvoeren van updates heeft namelijk grote impact op het systeem en de apparatuur zal moeten herstarten.

Waarom dienen mijn camera's geupdate worden?
In de beveiligingsapparatuur zit een stukje software die ervoor zorgt dat het apparaat werkt en functionaliteiten heeft zoals bewegingsherkenning, deze software wordt ook wel Firmware genoemd. Nu kan het gebeuren dat een ontwikkelaar een fout maakt in deze code dit noemen we een bug, hackers kunnen proberen via deze bugs in uw beveiligingssysteem te komen. U zult begrijpen dat dit niet wenselijk is en daarom worden er periodiek updates gepubliceerd.

about service

Onze oplossing

Wij kunnen u dit onderhoud uit handen nemen. Wanneer u gebruik maakt van onze updateservice zullen wij ervoor zorgen dat zowel de camera's als uw recorder up-to-date blijft. Omdat wij constant voor u in de gaten houden of er nieuwe firmware is uitgekomen en deze zo nodig voor u installeren blijft u hackers een stap voor. Tevens is het mogelijk dat een update nieuwe functies of merkbare verbeteringen met zich meebrengt, dat is natuurlijk altijd fijn.

Veel gestelde vragen

Ons doel is om het softwarematig onderhoud van uw beveiligingssysteem volledig voor u te verzorgen. Denk hierbij aan het updaten van de camera's maar ook de recorder zelf en niet te vergeten onze dynamische DNS-service.
Deze dienst kan niet worden afgenomen als abonnement omdat updates enkel worden uitgebracht wanneer deze noodzakelijk zijn. Wanneer u gebruik wilt maken van de updateservice kunt u ons een e-mail sturen, zodra er een update uitkomt zullen wij contact met u opnemen en kunt u zelf de keus maken of wij dit moeten doen.

De kosten die wij in rekening zullen brengen voor het updaten en controleren van uw beveiligingssysteem bedragen € 50 incl. btw.