Installatie

Installatie

Installatie

Het installeren van een camerasysteem of alarmsysteem houdt niet op bij het ophangen van de apparatuur. Wij vinden dat de klant van A tot Z geholpen moet zijn kortom wij monteren de apparatuur en vervolgens bieden we nazorg zoals het instellen van uw modem, de software op uw computer en de app voor uw telefoon. Nadat alles naar behoren werkt zal de installateur u uitleg geven over het gebruik van de software.

Installatie service

Installatie zekerheid

Met onze installatiezekerheid zorgen wij ervoor dat wij u alle zorgen uit handen nemen. Onze installateur zorgde voor dat alles wordt aangesloten en optimaal wordt ingesteld tevens zal de installateur u uitleggen hoe u gebruik maken van de software. In overleg met de klant kan er zelfs nog een nacht controle gedaan worden om ervoor te zorgen dat de camera's 's nachts ook maximaal werken.

  • Montage camera's
  • Instellen recorder
  • Beeld optimalisatie
  • Instellen DDns
  • Installatie software
  • Installatie mobiele app

Veel gestelde vragen

Ja, Onze installateurs zijn bereid om uw modem in te stellen hierbij is het wel belangrijk dat wij toegang krijgen tot het modem. Wanneer dit niet het geval is kan de monteur er in sommige gevallen voor kiezen om het modem te reset maar wanneer er instellingen gewijzigd zijn of de monteur het modem niet kent kan hij ervoor kiezen om niets te doen.
Het instellen van 3 mobiele apparaten zoals telefoons en tablets en 1 computer of laptop zit standaard bij de installatieservice in. Mocht u meer apparaten willen aansluiten dan zal dit als meerwerk worden gezien.
Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij een afspraak maken om uw wensen te bespreken en de situatie te bekijken. Na aanleiding van het bezoek zullen wij een offerte maken die u vervolgens van ons ontvangt. Zodra wij een akkoord van u ontvangen zullen wij de installatie met u inplannen waarna de installateur bij u langskomt om alles aan te sluiten. Na afloop zal de installateur met u overleggen of er nog een nachtcheck gedaan moet worden om de beelden verder te kunnen optimaliseren.
Wanneer u een afspraak met ons wil maken kunt u dat eenvoudig doen door middel van het formulier aan de rechterzijde van deze pagina. Naar aanleiding van het formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.