Over ons

Welkom bij Bakker camera's

Bakker camera's is onderdeel van BW Hosting dat sinds 2012 actief is op het gebied van internetdiensten. Onze passie voor camera beveiliging en alarmsystemen begon bij het leveren van eenvoudige IP camera's maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een beveiligingsbedrijf dat maatwerk beveiligingssystemen levert voor iedere situatie.

Sinds 2020 mogen wij ons officieel Hikvision partner noemen, deze status hebben wij verkregen van Hikvision Europa. Als partner beschikken wij over een ruime hoeveelheid kennis in de producten en toepassingen van Hikvision.

about image

Onze missie

Elk van onze klanten heeft een unieke reden om te kiezen voor een beveiligingssysteem. Wij vinden het belangrijk om uw verhaal te horen zodat wij een product kunnen leveren dat volledig is afgestemd op uw situatie. Wij investeren voortdurend in de nieuwste kennis en technieken. Zo staan wij ook in de toekomst garant voor vernieuwende beveiligingsoplossingen die aansluiten op de wensen van onze klanten.

Onze visie

Door de toenemende criminaliteit is de vraag naar betaalbare alarm en camerasystemen aan het toenemen. Wij zien de vraag naar beveiligingssystemen in de aankomende jaren alleen maar verder toenemen daarom streven wij ernaar om de hoogste kwaliteit camera's en alarmsystemen tegen een betaalbare prijs te leveren. Als bedrijf passen wij ons aan naar de snel veranderende markt, denk hierbij aan de technologie die zich constant blijft ontwikkelen maar ook veranderingen in de samenleving.

Waar wij goed in zijn

Kennis, passie en ervaring. Dat zijn de woorden die omschrijven waarom wij goed zijn in wat we doen. Wij werken enkel met mensen die een passie hebben voor techniek en beveiliging, deze passie leidt ertoe dat ons installateurs erg leergierig zijn en elke dag nieuwe kennis opdoen. Deze kennis passen wij toe bij elk project om zo het maximale resultaat te behalen in iedere situatie.

Lees meer...